
Šventinis gėrimas
Šis sodriai raudonas ir aromatingas kokteilis – rafinuotas šventinio vakaro akcentas. O vos kelios šaltyje džiovintos avietės ir apelsino griežinėlis užlies naujametinio gėrimo taurę fantastišku šviežių uogų aromatu!
Gaminimo eiga:
Sudėkite ledukus į taurę, supilkite granatų sultis, sirupą (ar aperityvą), sodos vandenį ir galiausiai – putojantį vyną. Prieš patiekdami, papuoškite gėrimą šaltyje džiovinto apelsino griežinėliu ir keliomis avietėmis.
Žiemiškos nuotaikos kokteiliui suteiksite taurės kraštelį papuošdami baltomis kokosų drožlėmis.
Ingridientai
- 100 ml granatų sulčių
- 30 ml nealkoholinio aperityvo (Aperol alternatyva)
- 100 ml nealkoholinio putojančio vyno
- 50 ml sodos vandens
- Ledukų
- Kokosų drožlių (taurės papuošimui)
- Šaltyje džiovintų apelsinų ir aviečių