fbpx
Krepšelis (0)

Šventinis gėrimas

Šis sodriai raudonas ir aromatingas kokteilis – rafinuotas šventinio vakaro akcentas. O vos kelios šaltyje džiovintos avietės ir apelsino griežinėlis užlies naujametinio gėrimo taurę fantastišku šviežių uogų aromatu!

Gaminimo eiga:

Sudėkite ledukus į taurę, supilkite granatų sultis, sirupą (ar aperityvą), sodos vandenį ir galiausiai – putojantį vyną. Prieš patiekdami, papuoškite gėrimą šaltyje džiovinto apelsino griežinėliu ir keliomis avietėmis.

Žiemiškos nuotaikos kokteiliui suteiksite taurės kraštelį papuošdami baltomis kokosų drožlėmis.

 

Ingridientai
  • 100 ml granatų sulčių
  • 30 ml nealkoholinio aperityvo (Aperol alternatyva)
  • 100 ml nealkoholinio putojančio vyno
  • 50 ml sodos vandens
  • Ledukų
  • Kokosų drožlių (taurės papuošimui)
  • Šaltyje džiovintų apelsinų ir aviečių

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas

Skaityti receptą
Kokosinė panakota

Skaityti receptą