fbpx
Krepšelis (0)

Keksiukai su rožinio kremo kepure

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą ištriname su cukrumi.
  2. Įmušame kiaušinį, dedame grietinę, pilame pieną ir gerai išmaišome.
  3. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska.
  4. Sumaišome abi mases.
  5. Į tešlą beriame šaltyje džiovintų aviečių gabaliukus ir išmaišome.
  6. Tešlą pilstome į formeles, užpildant 2/3 ir kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
  7. Keksiukus atvėsiname.
  8. Kremui sviestą išplakame su cukraus pudra. Dedame kreminį sūrį, beriame braškių miltelius ir išplakame.
  9. Kremą dedame į konditerinį maišą su antgaliu ir papuošiame keksiukus.

 

Ingridientai
  • 75 g minkšto sviesto
  • 100 g cukraus
  • 135 g miltų
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • 1 kiaušinis
  • 50 g grietinės
  • 100 ml pieno
  • Žiupsnelis druskos
  • 3 v. š. šaltyje džiovintų aviečių gabaliukų
  • 220 g kreminio sūrio (kremui)
  • 60 g minkšto sviesto (kremui)
  • 40 g cukraus pudros (kremui)
  • 2 v. š. braškių miltelių (kremui)

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas

Skaityti receptą
Kokosinė panakota

Skaityti receptą