Keksiukai su rožinio kremo kepure
Gaminimo eiga:
- Sviestą ištriname su cukrumi.
- Įmušame kiaušinį, dedame grietinę, pilame pieną ir gerai išmaišome.
- Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska.
- Sumaišome abi mases.
- Į tešlą beriame šaltyje džiovintų aviečių gabaliukus ir išmaišome.
- Tešlą pilstome į formeles, užpildant 2/3 ir kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
- Keksiukus atvėsiname.
- Kremui sviestą išplakame su cukraus pudra. Dedame kreminį sūrį, beriame braškių miltelius ir išplakame.
- Kremą dedame į konditerinį maišą su antgaliu ir papuošiame keksiukus.
Ingridientai
- 75 g minkšto sviesto
- 100 g cukraus
- 135 g miltų
- 1 a. š. kepimo miltelių
- 1 kiaušinis
- 50 g grietinės
- 100 ml pieno
- Žiupsnelis druskos
- 3 v. š. šaltyje džiovintų aviečių gabaliukų
- 220 g kreminio sūrio (kremui)
- 60 g minkšto sviesto (kremui)
- 40 g cukraus pudros (kremui)
- 2 v. š. braškių miltelių (kremui)
Panašūs receptai
Sotus uogų kokteilis
Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis
Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas
Skaityti receptą
Kokosinė panakota
Skaityti receptą