fbpx
Krepšelis (0)

Trispalvis chia sėklų pudingas

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišome kiekvieno sluoksnio ingredientus ir paliekame, kad sėklos išbrinktų.
  2. Svarbu kas kelias minutes masę pamaišyti.
  3. Sluoksniuojame desertą į indelius, papuošiame šaltyje džiovintomis uogomis.

 

Ingridientai
  • 3 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (šokoladiniam sluoksniui)
  • 250-300 ml mėgiamo augalinio gėrimo (šokoladiniam sluoksniui)
  • 20 g kakavos miltelių (šokoladiniam sluoksniui)
  • 1 v. š. agavų sirupo (šokoladiniam sluoksniui)
  • 3 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (uogų sluoksniui)
  • 250-300 ml mėgiamo augalinio gėrimo (uogų sluoksniui)
  • 2 v. š. šaltyje džiovintų braškių ar aviečių miltelių
  • 1 v. š. agavų sirupo (uogų sluoksniui)
  • 1,5 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (baltam sluoksniui)
  • 150 ml mėgiamo augalinio gėrimo (baltam sluoksniui)
  • 1 v. š. agavų sirupo (baltam sluoksniui)
  • Šaltyje džiovintų vyšnių papuošimui

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Skaityti receptą
Kokosinė panakota

Skaityti receptą
Keksiukai su rožinio kremo kepure

Skaityti receptą