Trispalvis chia sėklų pudingas
Gaminimo eiga:
- Sumaišome kiekvieno sluoksnio ingredientus ir paliekame, kad sėklos išbrinktų.
- Svarbu kas kelias minutes masę pamaišyti.
- Sluoksniuojame desertą į indelius, papuošiame šaltyje džiovintomis uogomis.
Ingridientai
- 3 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (šokoladiniam sluoksniui)
- 250-300 ml mėgiamo augalinio gėrimo (šokoladiniam sluoksniui)
- 20 g kakavos miltelių (šokoladiniam sluoksniui)
- 1 v. š. agavų sirupo (šokoladiniam sluoksniui)
- 3 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (uogų sluoksniui)
- 250-300 ml mėgiamo augalinio gėrimo (uogų sluoksniui)
- 2 v. š. šaltyje džiovintų braškių ar aviečių miltelių
- 1 v. š. agavų sirupo (uogų sluoksniui)
- 1,5 v. š. ispaninio šalavijų (chia) sėklų (baltam sluoksniui)
- 150 ml mėgiamo augalinio gėrimo (baltam sluoksniui)
- 1 v. š. agavų sirupo (baltam sluoksniui)
- Šaltyje džiovintų vyšnių papuošimui
Panašūs receptai
Sotus uogų kokteilis
Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis
Skaityti receptą
Kokosinė panakota
Skaityti receptą
Keksiukai su rožinio kremo kepure
Skaityti receptą