Kokosinė panakota
Gaminimo eiga:
- Į nedidelį puodą pilame kokosų pieną, beriame cukrų, agar-agar ir išmaišome.
- Užverdame ir maišant verdame ant silpnos ugnies 1 min.
- Masę šiek tiek atvėsiname, beriame glotnučio miltelius ir labai gerai išmaišome.
- Pilame į paruoštas formeles arba taures ir paliekame sustingti.
Ingridientai
- 250 ml riebaus kokosų pieno (iš skardinės)
- 15 g cukraus
- ½ a. š. agar-agar miltelių
- Summmer Smoothie „Sunrise“ glotnučio milteliai
Panašūs receptai
Sotus uogų kokteilis
Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis
Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas
Skaityti receptą
Keksiukai su rožinio kremo kepure
Skaityti receptą