fbpx
Krepšelis (0)

Kokosinė panakota

Gaminimo eiga:

  1. Į nedidelį puodą pilame kokosų pieną, beriame cukrų, agar-agar ir išmaišome.
  2. Užverdame ir maišant verdame ant silpnos ugnies 1 min.
  3. Masę šiek tiek atvėsiname, beriame glotnučio miltelius ir labai gerai išmaišome.
  4. Pilame į paruoštas formeles arba taures ir paliekame sustingti.
Ingridientai
  • 250 ml riebaus kokosų pieno (iš skardinės)
  • 15 g cukraus
  • ½ a. š. agar-agar miltelių
  • Summmer Smoothie „Sunrise“ glotnučio milteliai

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas

Skaityti receptą
Keksiukai su rožinio kremo kepure

Skaityti receptą