fbpx
Krepšelis (0)

Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Gaminimo eiga:

  1. Kakavos masę susmulkiname peiliu. Ištirpiname kartu su kakavos sviestu garų vonelėje.
  2. Pilame sirupą, tirpintą kokosų aliejų, žemės riešutų sviestą ir gerai išmaišome.
  3. Beriame miltus ir dar kartą išmaišome.
  4. Beriame riešutus, uogas, druską ir išmaišome.
  5. Masę dedame į saldainių formeles ir pastatome į šaldytuvą 3-4 val.
  6. Ištirpiname šokoladą garų vonelėje ir apliejame saldainius.

Pastabos: baltą šokoladą sumaišykite su uogų milteliais, jei norite rožinio saldainių glajaus.

Ingridientai
  • 45 g kakavos masės
  • 25 g kakavos sviesto
  • 80 g sirupo (klevų, agavų ar kokosų)
  • 70 g žemės riešutų sviesto
  • 20 g kokosų aliejaus
  • 20 g migdolų arba kokosų miltų
  • Žiupsnis druskos
  • 30 g žemės riešutų
  • 2-3 v. š. šaltyje džiovintų braškių ar aviečių gabaliukų
  • Šokoladas (juodas ar baltas) aplieti saldainiams
  • Šaltyje džiovintų aviečių milteliai papuošimui

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas

Skaityti receptą
Kokosinė panakota

Skaityti receptą
Keksiukai su rožinio kremo kepure

Skaityti receptą