fbpx
Krepšelis (0)

Raudonų uogų arbata

Rudens ritualams ir jaukioms akimirkoms – šildanti, natūrali raudonų uogų arbata. O išgėrus arbatą, uogytes galima ir suvalgyti!

Gaminimo eiga:

Suberkite šaltyje džiovintas uogas (braškes, avietes, vyšnias) į puodelį, užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Mėgaukitės nuostabiu arbatos skoniu ir aromatu!

Ingridientai
  • 2 v. š. šaltyje džiovintų uogų, pvz., iš „Raudonų uogų“ mišinio

Panašūs receptai

Sotus uogų kokteilis

Skaityti receptą
Šokoladiniai saldainiai su šaltyje džiovintomis uogomis

Skaityti receptą
Trispalvis chia sėklų pudingas

Skaityti receptą
Kokosinė panakota

Skaityti receptą